0
0 proizvoda u korpi

No products in the cart.

0
0 proizvoda u korpi

No products in the cart.

Ko smo?

MEK FASHION OUTLET D.O.O. je preduzeće registrovano za trgovinu garderobom, obućom, kozmetikom i srodnim proizvodima. Posedujemo veleprodaju, maloprodajni lanac i Internet prodavnicu na kojoj se trenutno nalaziš.

Komentari

Kada kao posetilac našeg sajta ostaviš komentar ili ocenu, automatski analiziramo sadržaj, IP adresu i podatke o Internet pretraživaču koji koristiš. Na taj štitimo sajt od neželjeno i automatski generisanog sadržaja.

Anonimni string kreiran iz tvoje e-mail adrese (takozvani hash) može biti poslat Gravatar servisu da proverimo da li ga koristiš. Politika privatnosti Gravatar servisa je dostupna ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakond odobrenja tvog komentara tvoja profilna Gravatar slika je javno vidljiva svima u sadržaju tvog komentara.

Fotografije

Ukoliko u ovkiru svojih komentara postavljaš fotografije, izbegavaj postavljanje sadržaja sa podacima o GPS lokaciji na kojoj su napravljene (EXIF GPS). Ovo je u cilju zaštite tvoje lične privatnosti jer bilo koji posetilac može skinuti fotografije sa sajta i saznati tvoju lokaciju.

Kolačići

Ukoliko ostaviš komentar na našem sajtu, prihvataš da tvoje ime, e-mail adresa i IP adresa sa koje pristupaš budu pohranjeni u kolačiću. Ovo se radi da ti olakša i poboljša iskustvo prilikom posete sajtu, da ne moraš stalno iznova unositi iste podatke prilikom postavljanja komentara. Rok trajanja kolačića je godinu dana.

Ukoliko koristiš našu login stranu (strana Prijavi se), napravićemo privremeni kolačić da utvrdimo da li tvoj Internet pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrći lične podatke i biće obrisan čim zatvoriš svoj Internet pretraživač.

Kada se prijaviš na sajt, napravićemo nekoliko kolačića da sačuvamo tvoje podatke za prijavu i saznamo rezoluciju ekrana koji koristiš. Kolačić za prijavu traje dva dana a kolačić sa rezolucijom tvog ekrana ima rok trajanja godinu dana. Ukoliko prilikom prijave izabereš opciju “Upamti me”, kolačić za prijavu će trajati dve nedelje. Ukoliko se odjaviš sa sajta tokom posete ovaj koIačić se odmah briše.

Sadržaj sa drugih Internet sajtova

Naše objave mogu da u sebi sadrže fotografije, snimke, članke i sl. ugrađene direktno sa drugih Internet sajtova. Ugrađeni sadržaj izgleda ili se ponaša tačno onako kako bi ga video da si na sajtu sa koga je ugrađeni sadržaj preuzet.

Ti sajtovi mogu da prikupljaju podatke o tebi, koriste kolačiće, ili nadgledaju interakciju sa ugrađenim sadržajem ukoliko na nekom od tih sajtova imaš svoj nalog i prijavljen si na njega (npr. Instagram, Facebook i sl.)

Sa kim delimo podatke?

Ukoliko zatražiš resetovanje lozinke, tvoja IP adresa će biti uključena u poruci za resetovanje lozinke. Podaci kao što su IP adresa i kreirani kolačići mogu nam služiti za analitiku (broj poseta, zemlja ili grad iz koga se pristupa našem sajtu, vrsta uređaja sa kog se pristupa i sl.). Ove podatke možemo koristiti za poboljšanje sajta, njegovog sadržaja i unapređenje korisničkog iskustva ali neće biti korišćeni u druge svrhe.

Lične podatke, uključujući i e-mail adrese ne delimo ni sa kim.

Podatke o bankarskim karticama se ne čuvaju na našem sajtu. Sva plaćanja direktno obrađuje procesor kartica (banka sa kojom imamo sklopljen ugovor o pružanju usluga on-line plaćanja). Procesor kartica ima nekoliko nivoa zaštite transakcija, uključujući i odobrenje plaćanja kodom koji dobijaš SMS-om na svoj mobilni. Možeš biti siguran da su tvoje transakcije bezbedne i da osim istorije plaćanja na našem sajtu nemamo uvid ni u jedan podatak sa platne kartice koju koristiš.

Koliko dugo čuvamo tvoje podatke?

Ukoliko ostaviš komentar, njegov sadržaj i metadata će biti čuvani bez vremenskog ograničenja. Ovo se radi u cilju prepoznavanja korisnika i eventualnog automatskog odobravanja narednih komentara, umesto da čekaju na njihovu moderaciju.

Podatke korisnika koji se registruju na našem sajtu takođe čuvamo kako bi mogli da kreiramo korisničke profile. Svaki korisnik može videti, menjati ili izbrisati svoje lične podatke u bilo kom trenutku (jedino ne može menjati svoje korisničko ime). Administratori sajta mogu videti ove podatke (npr. ime, prezime, adresa za slanje računa i adresa za slanje porudžbine ali ne mogu videti podatke o platnim karticama niti se ti podaci obrađuju ili čuvaju na našem sajtu.

Šta možemo da radimo sa tvojim podacima?

Ukoliko imaš korisnički profil na našem sajtu ili si ostavio komentar, možeš zatražiti da ti pošaljemo fajl svih ličnih podataka koje si ostavio i koje čuvamo. Takođe, možeš zatražiti da obrišemo sve lične podatke koje si ostavio. To ne uključuje podatke koje moramo da čuvamo kako bi ispunili administrativne, pravne ili bezbednosne mere.

Gde se šalju tvoji podaci?

Kao što je u prethodnim sekcijama opisano, lični podaci koje ostaviš na ovom sajtu se ne prosleđuju nikom. Komentari korisnika mogu biti prosleđeni servisu za automatsku detekciju spama, kako bi ubrzali proces odobrenja komentara i izbegli spam i zlonamerni sadržaj.